• Hereweg 55 9725AB Groningen

Vergelijk aanbiedingen

Algemene voorwaarden vanaf 1 februari 2017

1. U kunt zich gratis en vrijblijvend inschrijven via onze website of bij ons op kantoor aan de Hereweg 55 te Groningen. Wij zullen naar aanleiding van uw wensen voor u kijken wat wij aan woonruimtes hebben voor U. U kunt uw zoektocht naar woonruimte versnellen door na uw inschrijving ons te mailen of door bij ons op de website te kijken naar passende woonruimte. De woonruimtes welke wij binnen krijgen krijgt u aan de hand van uw inschrijving naar u toegestuurd.

U kunt onbeperkt woonruimtes bezichtigen bij DC Wonen bezichtigen.

2. Wanneer wij een passende woonruimte hebben ontvangt u van ons een ‘optie tot huur’. Hierin staat overzichtelijk aangegeven welke woonruimte u wil gaan huren, onder welke voorwaarden en de kosten hiervan. Tevens wordt hierbij gevraagd naar aanvullende documentatie zoals kopie legitimatie, bewijs van inschrijving, borgstelling ( bij studenten) werkgeversverklaring, recente salarisstroken, jaaropgave ( bij werkende). Indien verhuurder hiermee akkoord gaat regelen wij alle administratieve en praktische zaken verder met u. De huurder is hiervan op de hoogte en gaat hier ook mee akkoord.

3. Na het tekenen van het huurcontract betaalt u de eerste maand huur, de borg, eventuele kosten voor aanvullende diensten welke buiten de bemiddeling om voor u worden uitgevoerd + BTW. (Let op u hoeft hier niet voor te kiezen). Deze kosten worden voor de tijd tijdens de bezichtiging en middels een urenspecificaite aan u kenbaar gemaakt. Dit gehele bedrag dient aan DC Wonen te worden voldaan. DC Wonen. draagt zorg voor de afrekening van de huur en borg met uw verhuurder.

4. Mocht u niet tevreden zijn over onze dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken via het e-mailadres info@dcwonen.nl t.a.v. de directie.

Algemene voorwaarden voor 1 februari 2017

Algemene voorwaarden

1. U kunt zich gratis en vrijblijvend inschrijven middels een zoekopdracht via onze website of bij ons op kantoor aan de Hereweg 55 te Groningen. Wij zullen naar aanleiding van uw wensen op zoek gaan naar een geschikte woonruimte. Uw opdracht is maximaal 6 maanden geldig en u verzoekt DC Aanhuur B.V. direct te starten met de werkzaamheden en ziet daarbij af om deze opdracht binnen veertien dagen na heden te herroepen, conform de richtlijn consumentenrechten 2014. U kunt uw zoektocht naar passende woonruimte versnellen door na uw inschrijving contact met ons op te nemen.

2. DC Aanhuur B.V. gaat voor u aan de slag met het vinden van passende woonruimte. Wij bemiddelen uitsluitend in opdracht en in het belang van de huurder die zich bij ons meldt en daarom vragen wij alleen courtage voor onze algehele dienstverlening aan de huurder. De huurder is hiervan op de hoogte en gaat hiermee akkoord. Mocht er sprake zijn van belangenconflict dan verklaart u hierbij expliciet overeenkomstig artikel 7:417 lid 2 BW de opdrachtgever te zijn van DC Aanhuur B.V..

3. Bij het bezichtigen van een woonruimte is er altijd een medewerker van DC Aanhuur B.V. aanwezig. U kunt onbeperkt woonruimtes bezichtigen welke DC Aanhuur B.V. voor u heeft gevonden. Wij zoeken door totdat wij de ideale woonruimte voor u hebben gevonden.

4. Wanneer wij een passende woonruimte gevonden hebben ontvangt u van ons een ‘optie tot huur’. Hierin staat overzichtelijk aangegeven welke woonruimte u wil gaan huren, onder welke voorwaarden en de kosten hiervan. Tevens wordt hierbij gevraagd naar aanvullende documentatie zoals kopie legitimatie, bewijs van inschrijving, borgstelling ( bij studenten) werkgeversverklaring, recente salarisstroken, jaaropgave ( bij werkende). Indien verhuurder hiermee akkoord gaat regelen wij alle administratieve en praktische zaken verder moet u.

5. Voor onze diensten rekenen wij eenmalig een vergoeding op basis van urenspecificatie. De hoogte van dit bedrag is onder andere afhankelijk van het type woonruimte welke wordt gehuurd en de tijd die wij voor u aan het werk zijn geweest, maar bedraagt nooit meer dan een maand huur (inclusief servicekosten), verhoogd met BTW. U dient er rekening mee te houden dat sommige verhuurders ook kosten in rekening brengen naast onze kosten. Dit wordt altijd vermeldt bij de bezichtiging. De huurder is hiervan op de hoogte en gaat hier ook mee akkoord. Na het tekenen van het huurcontract betaalt u de eerste maand huur, de borg, eventuele administratie kosten, kosten voor DC Aanhuur B.V. en BTW. Dit gehele bedrag dient aan DC Aanhuur B.V. te worden voldaan. DC Aanhuur B.V. draagt zorg voor de afrekening van de huur en borg met uw verhuurder.

6. Mocht u niet tevreden zijn over onze dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken via het e-mailadres info@dcwonen.nl t.a.v. de directie.