• Hereweg 55 9725AB Groningen

Vergelijk aanbiedingen

Wilt u een kamer huren in Groningen? Dan bent u bij Dc wonen aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste kamers in de stad Groningen. Door ons brede aanbod hebben we kamers te huur in verschillende prijsklassen, met verschillende oppervlakten, maar ook in verschillende woonwijken. Wilt u dat wij voor u aan de slag gaan, schrijf u dan gratis in! Zo ontvangt u direct de nieuwste kamers die beschikbaar komen in uw inbox.

€495/1 augustus

Kamer Vechtstraat

Groningen, Vechtstraat, 9725CV

Slaapkamers: 1Bad: 1

Kamers

€495/1 augustus

Slaapkamers: 1Bad: 1

Kamers

€475/1 juli

Kamer Korreweg

Korreweg Groningen, 9715AG

Slaapkamers: 1Bad: 1

Kamers

€475/1 juli

Slaapkamers: 1Bad: 1

Kamers

Een kamer huren in Groningen is vaak lastig
Dc Wonen beschikt elke maand over meerdere kamers om en rond het centrum van Groningen. Via onze website kunt u onze kamers bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen. Mocht er geen kamer voor u tussen zitten dan kunt u zich gratis inschrijven. U krijgt de nieuwe ruimtes dan automatisch in uw mail.

Kamer huren voor student
Ieder jaar komt er weer een nieuwe lichting studenten bij om te gaan genieten van de veelzijdigheid die Groningen te bieden heeft. Deze studenten willen allemaal de perfecte woonruimte en ook nog op een leuke plek.  Wij bij Dc wonen helpen u graag,. Ziet u een leuke kamer dan kunt u reageren op het object. Wij nemen dan contact met u op. De meeste kamers bevinden zich in de verschillende buurten zoals de Zeeheldenbuurt, Schilderswijk, Korrewegwijk maar ook binnen de grachten in het centrum.

Dc wonen is dé verhuurmakelaar van Groningen
Dc wonen is dé makelaar van Groningen. Wij zijn een jong bedrijf dat graag mensen helpt aan een geschikte woonruimte  te huren zodat zij hun studententijd optimaal kunnen beleven in Groningen. Daarnaast specialiseren wij ons in beleggingspanden en in het beheren van panden indien u deze wilt verhuren