• Hereweg 55 9725AB Groningen

Vergelijk aanbiedingen

Studio huren Groningen

Als u graag een studio wilt huren, dan bent u bij DC Wonen aan het juiste adres! Wij bieden een groot aanbod studio’s aan in hartje Groningen, maar ook buiten de stad. Een studio is een 1-kamer appartement, waarbij u 1 van de drie faciliteiten deelt met de medebewoners.  Dit is een ideale tussenstap wanneer u hierna in een appartement of woning wilt gaat wonen.

Ziet u geen geschikte studio op onze website,schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte van de nieuwste studio’s die beschikbaar komen!

€695/1 april

Studio Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat

Nieuwe Kijk in 't Jatstraat Groningen

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

€695/1 april

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

€865/1 maart

Studio Boterdiep

Boterdiep, Groningen, Nederland

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

€865/1 maart

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

€715/1 april

Studio Amethiststraat

Amethiststraat, 9743 Groningen, Nederland

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

€715/1 april

Slaapkamers: 1Bad: 1

Studio’s

Studio huren groningen bij Dc wonen

Als u een studio wil huren, dan bent u bij DC Wonen aan het juiste adres. Op onze website kunt u ons aanbod van studio’s bekijken. Wanneer er een geschikte woonruimte tussen zit kunt u reageren op het object.

Studio voor starters of studenten

Een studio is ook uitermate geschikt voor starters en studenten. Voor de starter is de woning zeer toegankelijk, zeker als je alleen woont. Maar ook voor de student is een studio vaak een goede uitkomst, als je liever  wat meer op jezelf wil wonen in plaats van in een studentenhuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat studio’s een breed publiek aantrekken.

Dc Wonen dé makelaar voor het huren van een studio

DC Wonen is dé makelaar van Groningen. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op het verhuren van studio’s, woningen, appartementen en kamers. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beleggingen en het management van vastgoed.